joi, decembrie 02, 2010

Cosmin doesn't R.I.P. ...

Cica a murit Cosmin...
Neah,mi s-a parut.
Cosmin face ce stie el mai bine sa faca.Nimic.Nu ca ar fi in stare sa faca ceva doar ca nu vrea.El isi hiberneaza sinea ca de obicei,se ascunde intre pretexte si conjuncturi.Intre rasetele colegelor,dupa usa aia mare pe care e scrs cu markeru' de Andreea un "X D"lipsit de vitamine.
Cosmin ar vrea sa faca pe neinteresatul,pe ala rece, sa fie "Icebergul Cosmin",dar se topeste mai ceva ca omul de zapada din emoticonul cu "You make my heart melt."
Si tot vorbind de emoticon,il stiti pe ala cu melcul verde?
Cosmin sta la repetitii pt balul bobocilor(ca tot zicea cineva ca nu ma intelege)ca sa nu se duca mai repede acasa,sa vada chitara aia amarata si astfel sa-si aminteasca ca are o pana in portofel,o pana albastra.
Cosmin sta sa uite cat de groaznic e sa fi Cosmin, pt o ora.Sa poata pune de fatada un ranjet cand o calca cineva pe Diana,sau o impinge pe Raluca,nu ca ar avea ceva cu ea,doar ca se plictiseste si-si aminteste cine e,si iar il doare palma si decat sa se dea cu capul de pereti il bate pe Lasc cu palma in cap in stilul handicapat pe care insusi Andrei i l-a predat ca un adevarat Yoda al cretinismelor(fara suparare chiar e de lauda).
Dar Cosmin e ala care se pierde pe hol,chiar se loveste de usi cand ii fug ochii,care se invoieste sa se duca pana in statia de la Racitor sa caute un zambet,dar pleaca dezamagit cu o doza rece de Pepsi,e racit si face gastrita dar oare ii mai pasa?
Cosmin e ala care isi reneaga firea colerico-idioata,care ii arde vena mai ceva ca o doza de heroina doar cand vede un zambet,o privire.
Cosmin e ala care nu stie decat sa posteze plangandu-se ca vai ce viata trista are(mi-e ca pana la urma sa fiu emo),si nu realizeaza sau nu vrea sa realizeze ce tot incerca sa-i explice lui Bibi o seara inainte,nu exista decat ceea ce faci cu mana ta.
Asa ca nu te mai plange degeaba.Ai fost un egoist,normal ca nimanui nu-i pasa de tine cand tie nu-ti pasa de nimeni.Deci fie ca faci bypass,fie ca unul apasa din gresala(intentionat)acceleratia cand ii sari in fata pe trecere desi e rosu,fie ca o faci pe Raluca sa te spanzure cu o esarfa cu nod de cravata sau fie ca te tai cand te razi si mori din cauza hemoragiei tu esti Cosmin,deci nu esti.

Corpul se semneaza,dar Cosmin nu e aici.


Iar am pus melodia de la statusul lui Andrei:

Thursday afternoon,rain is fallin'...

2 comentarii:

Unknown spunea...

deci deja ma simt foarte mandra e a 3-a oara cred,nu stiu sigur,cand imi apare numele in postul tau:)))devin vedeta la aia in china sau d unde ziceai u ca sunt=))) in fine mai vroiam sa zic ceva dar am uitat ce..:-??

Sasukita spunea...

Cosmine,iar incepi?Nu ti-am zis eu sa nu-ti mai plangi de mila?Sunt altii care duc vieti mult mai nasoale ca tine si sunt unii care ar considera viata ta un paradis.Dar nu,tu trebuie sa veazi jumatatea goala a paharului,trebuie sa-ti expui depresivitatea aia inconfundabila in speranta ca cineva va face ceva pt tn,dar n-o sa faca nimeni nimic pt ca nu au ce face,
Pai asa coleric esti tu mai?