vineri, noiembrie 26, 2010

Cand esti prea "tu"ca sa mai fi "tu"...

Nu va speriati,nu e sfarsitul lumii,cred;daca postez 2 zile consecutiv inseamna ca am realizat ca daca sunt fericit n-am inspiratie...
Asa ca va mai incant si azi cu detalii din viata de rahat a unui adolescent miop,cocosat si imbecil.
26.11.2010 a mai trecut o zi;inca o zi in care incerci sa te minti ca n-a existat cel mai frumos timp din viata ta prea trista pentru a fi povestita;inca o zi in care treci anemic pe hol dand 2 cheite de la berile de aseara din mana-n mana si incerci sa repari ceea ce-ai stricat,tu,prostia ta,ADHDul ala emotional care parca s-a vindecat de vreo 6 zile,avand in vedere ca ai aceasi stare de zombie lipsit de afectiune.Si cand vezi ca ratezi in incercarea ta de a scoate ceva,orice,te vezi inundat de aceiasi nervi teribilisti,starea aia de "as rupe capul cuiva".Si cum niciodata nu e de ajuns se mai gaseste cate o creatura sa se apuce sa faca glume pe seama ta;si cand ai starea de"as rupe capul cuiva"sa faca cineva glume despre tine e ca si cum si-ar pune un indicator cu leduri"pick me!pick me!".
Dar te gandesti ca te urasti prea mult si ca si asa nu poti dormi ca sa mai si altceva de uploadat pe constiinta.Sau realizezi ca pana la urma are dreptate;tu mereu il faci pe Stanescu prost,pe Diana blonda sau pe Adelina psihopata si totusi nu se supara atat de tare,tu de ce ai face-o?Ala esti.
Cocosat,prost,infumurat,lipsit de educatie,un bleg;o stafie care gandeste melancolic dar traieste prea coleric,prea intens.Esti Cosmin.Si rostul tau e sa te intrebi care e rostul tau pana nu mai are rost.
Si cand te intrebi de ce tu,iti amintesti ce-ti tot spun parintii tai de cand esti mic(M:"Tu nu meriti nimic!";T:"Tu nu stii sa apreciezi ce ai!")ajungi la o concluzie simpla,esti prost,vorbesti prea mult cu tine.E clar ca nu meriti nimic pt ca nu stii sa apreciezi.
Nu ma deranjeaza ca nu intelegi nimic,rar se intampla sa gasesc pe cineva care s-o faca,s-atunci imi bag picioarele.

Plin de sila lasitatii mele,
Cosmin.

Stefan,contrar spuselor mamei tale,sper sa n-ajungi ca mine.



Epilog de-nceput...

Vreau sa mor in privirea ta,
Vreau sa m-adormi in cel c-eram
Tot ce-am pazit sta in pacat
Tot ce-am invatat,tot ce aveam.

Inghesuie-ma iar pe perna ta,
Inghesuie-ma iar in sufletul tau,
Promit ca nu corup si inima.
Destinul are bine,doar eu sunt rau.

Vreau sa mor in privirea ta,
Vreau sa fiu cel ce eram,
Tot ce sunt este la cumparat,
Tot ce esti,tot ce aveam.

Inghesuie-ma iar in sufletul tau,
Inghesuie-ma in tot ce erai,
Sunt al parazitilor apogeu,
Fa-ma viu,fa-ma sa ma ai.

Hate me,do it and do it again, waste me, rape me my friend...
Are you sure?

Edit: Nu sunt emo:),doar prea rasfatat si trebuie sa ma plang undeva.

1 comentarii:

Unknown spunea...

pick me pick me :> =)))) cosmin te vad:-w ia stai drept k sa nu`ti dau vre`una asa prin monitor=))) Superba poezia :X cred k de la foile caietului meu ti se trage inspiratia:)))