luni, aprilie 26, 2010

Visele,vise sunt.

Singurul idiot.Poate.Nonsalant.Posibil.
Un las.Foarte probabil.
"Suntem toti egali in fata Tatalui nostru...",parca asa striga-n disperare Biserica,care se opune in totalitate homosexualitatii,dar accepta pedofilia,desfranarea in manastiri si alte chestii infime de care conducerea Bisericii e prea ocupata sa se ocupe(Good job,oamenilor lui Dumnezeu).
In fine,sa lasam oprimarile mele spirituale,ma opresc la cele morale.
Daca suntem toti egali in fata Lui,sa mai discute vreunul din clericii astia cu El,poate se mai naste odata sa vada ca mentalitatile de pe vremea romanilor,n-au disparut,pur si simplu s-au adaptat.
N-ai voie sa-ti exprimi punctul de vedere,dar altii au voie sa calumnieze,sa insulte,sa se foloseasca de functie sa faca un minor exces de zel,sa iti dea una "de-ti zboara/sparg ochelarii aia",sa se foloseasca de cunostiintele pe care aparent le detin ca sa rada de cei fata de care trebuie sa-si impuna respectul,pt ca nu-l pot castiga.Asta e egalitate.

In fine.Chestia m-a pus putin pe gandit(nu atat de mult ca S.),dar nu stiu,m-am gandit la moarte.
Trecerea-n nefiinta.Si am scris cateva versuri,prost rimate,care insa nu ma reprezinta,pt ca la cat sunt de inconstiient probabil ma calca cineva pe trecere,fac atac de cord din cauza cafelei sau pur si simplu,intru intr-un zid,lovindu-mi cutia craniana atat de tare incat ar plesni creierul(nu stiu daca-i posibil,da' in fine).

Moarte prematura:

Sunt batran si trist,acum.
Vegheaza o privire tematoare,
Si pe masura ce apun,
Vise si sperante imi ies in cale.

De-as fi fost haiduc acum,
Tanar,puternic,iubit om,
Jefuind pe orice drum,
Dar batran si trist adorm.

De-as fi fost eu un pirat,
Liber calator pe mare,
Fara de lege,dar cautat,
Si somnul ma trage mai tare.

De-as fi fost eu trubadur,
Liber,cant in al tau regat,
Admirand,rasaritul de azur,
Dar vecia m-a legat.

Caine de lemn batran,
Un cocos de apa,te vegheaza
E ceasul de pornit la drum,
Odihna,sufletu-mi viseaza.
Dar orgoliul si tristea ascund,
Ca dorul de-a fi mit,primeaza.

Nu stiu ce-mi veni.De la o vreme nu stiu decat ca vreu sa ma transfer daca lucrurile vor continua asa.De la o vreme stiu ca daca vreau sa adorm nu trebuie sa:beau cafea seara si sa ma uit la HTF(am vazut la desenele astea morti mai oribile ca-n orice horror),astora doua li se adauga ceva discutie cu S.,si solutia e gata.
Posibil o cauza a gandirii mele?

Fara sa mai am habar de ceva,
Cosmin.

0 comentarii: