vineri, noiembrie 16, 2012

Suspans agonizand.

Mergeam azi in autobuz si-mi jucau bambiliciu in capsorel 2 idei.
"Mi s-o fi deschis slitul? Eh! Aia e. Nu plec eu capul doar de curiozitate."
"Cosmin,tata, oamenii isi merita soarta."
Pentru ca asta e adevarul. Nu stiu daca exista vreo retributie divina sau vreun screamat energetic universal,o skarma sau pur si simplu exista o lege a fizicii, inca nedescoperita, conform careia prostii vor muri de prostie;
eu nu pot sa fac nimic in  afara de a spera.

Sunt mare fan Piticigratis. E un blog pentru cei care au ceva creier si destule coaie.
Radu este fascinat de toate cacaturile alea de copii batuti cu piciorul patului in cap, pe care le fac anumiti imbecili doar pentru a fi deosebiti. Admir stilul, intentia venea de la sine. Daca esti hipster si te respecti...Stai ca e oximoron, clar daca esti hipster nu stii ce e aia autostima, oricum daca te crezi hipster si nu esti pe blogul lui, nu esti hipster adevarat. Esti doar un wannabe. Si e trist daca te consideri hipster, pentru ca esti doar un rahat la deriva intr-un WCu public. Imagineaza-ti cum e sa iti doresti sa fi un rahat la deriva...
Si aici voiam sa ajung.
El o fi fascinat de retardatii aia imbracati de la "Haine la kil pentru un pachet de tigari", accesorizati cu resturi menajere dar eu sunt mai fascinat de turma asta de oi semidocte, snoabe sau mai bine zis pretentioase, care vor sa ajunga sa-si cumpere o pereche de pantaloni cu imprimeu de leviatan care sa mearga cu sacoul fara o maneca si bocancul stang al cersatorului care te-a violat.
Cred ca am mai povestit ce nevoie de a lua toaleta in brate si a scoate tot din mine imi provoaca fauna stradala.
Dar azi a fost prea mult. Probabil de la slit.
Unde intorceam ochii unul tuns cu foarfeca pentru blana oilor,altul tuns 0 si in mijloc Empire State Building, unul cu pantaloni galbeni(pe piticigratis zicea la un momentdat de pantaloni rosii - galbeni - mult mai rau) si toti,da' absolut toti cu esarfe la gat si casti in urechi, vorbind intre ei.
Nota: Mama m-a invatat o chestie de respect propriu. Daca vreau sa vorbesc cu cineva ii acord acolo putina atentie, daca nu il invit frumos sa se intoarca de unde a venit, de preferinta uterul matern si-mi bag si-un dildo in urechi daca vreau. Nu-l pun pe Velea sa-mi violeze timpanul si apoi zbier ca disperatu' cand vad ca pe ala de langa mine l-a patrans prea tare Conectar.
Revenind la esarfe. Esarfe. ESARFE! care bine inteles acopera un papion agatat pe trening.
Inteleg ca hipsteri se caca pe ei laudandu-se ca poarta hainele ironic. Dar tu, carturar de messenger, cu greutatea creierului negativa, care nu intelegi ca usile autobuzului printre alte chestii isi indeplinesc functia de usa, respectiv se inchid si se deschid, cum poti sa-ti agati papionul pe care l-a avut tac-tu la nunta de gulerul ala calcat de ma-ta la 4 dimineata indopata de cafele ca se duce la munca sa-ti asigure tie salamu' si ceapa??
Ca sa nu mai vorbesc de toti putoii care cred ca ei au descoperit pornografia si masturbarea.
Sau de fete. Ca iar zic ca am vazut curve de 10 lei/muia inspirand prenandez, mai elegante si ma vad etichetat misogin cu privirea aia de zebra tranchilizata, de parca ar stii ce inseamna cuvantul.
Uite pentru voi, toate cele care ma iubiti.


Newsflash: In ultima vreme sunt mai fericit. Se vede diferenta,nu?

Cosmin.

0 comentarii: